Skönhetsbehandlingar för ansiktet

Upplever du problem med din hy? Känner du att din hudvård inte gör jobbet? Kanske kan det då vara värt att testa en ansiktsbehandling på klinik? Hos Klinik Estetik erbjuds en rad olika skönhetsbehandling som arbetar aktivt mot olika problem i huden. Det kan vara allt från att dämpa synlig akneärr till att få bort pigmentfläckar i huden. Beroende på vilket resultat du är ute efter kan det vara värt att spana in dessa alternativ:

  1. Cosmelan pigmentbehandling är en unik behandling som minskar synligheten av pigmentfläckar i huden, som orsakats av melanin i ansiktet. Dessutom jämnar Cosmelan ut hudtonen! Det är en av de mest effektiva behandlingarna för både melasma och pigmentfläckar. Behandlingen stimulerar cellförnyelsen och ger ökad elasticitet i huden.
  2. Microneedling Stockholm – Kanske har du hört talas om Dermapen? Det är en avancerad microneedlingsbehandling som på ett naturligt sätt ökar kollagenproduktionen genom att med nålar skapa kontrollerade skador i huden. Microneedling har vuxit och blivit väldigt populärt under de senaste åren och behandlingen fungerar för olika typer av hudproblem. Som en naturlig reaktion på nålningen i huden vill kroppen reparera skadan, vilket görs genom att huden börjar producera mer kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
  3. Ansiktsbehandling Stockholm med kemisk peeling är en behandling som skyndar på hudens egen cellförnyelse. Gamla hudceller elimineras och med behandlingen får du en fräsch hy full av lyster. Ju äldre vi blir desto sämre bli metabolismen och huden blir då grövre i sin struktur. Med hjälp av AHA- och BHA-syror exfolieras hudens översta lager som består av döda hudceller. Resultatet blir sedan en hud med ett yngre och slätare utseende eftersom kollagenproduktionen i huden ökar, precis som med Microneedling. Testa kemisk peeling för att ge en boost till din trötta hud!