Hudvårdstips

Idag är det vanligare än någonsin att köpa produkter online istället för att gå till en fysisk butik. Likaså gäller att köpa sin hudvård online. Fördelarna med att handla online är många, speciellt att kunna tajma sin shopping med bra kampanjer eller i kombination med en rabattkod. Det är även lättare att hålla sig uppdaterad kring nyheter och vad som är det hetaste just nu. Du får dessutom mer tid att fundera när du handlar online och minskar risken för felköp.

Här listar vi några populära hudvårdsprodukter – som du enkelt kan klicka hem via nätet.

Återfuktande kräm som ger glow

Exuviance Overnight Transformation Complex är en återfuktande nattkräm som innehåller bland annat PHA-syra som milt och skonsamt exfolierar huden för att stärka och ge lyster. En helt perfekt produkt för dig som letar efter något lugnande för hunden som fungerar lika bra på sommaren som på vintern.

Serum som extra boost

Filorgas Time-Filler Intensive är ett multi-korrigerande anti-ageserum som är framtagen och inspirerad av estetisk medicinteknik som intensivt korrigerar alla typer av rynkor. Det är en perfekt produkt för dig som vill jobba på rynkor i huden. Produkten innehåller aktiva ingredienser som är inspirerade av fillersinjektioner och peelings.

Ögonkräm som tar bort fina linjer

Dermalogica Stress Positive Eye Lift är en av varumärkets mest populära produkter genom tiderna och vi förstår varför! Fördelen med ögonkrämen är många, speciellt att den fungerar som en kräm och mask i ett. Den reducerar svullnad kring ögonen samtidigt om den jämnar ut och återfuktar. Med ett resultat som ger minskad synlighet av mörka ringar är Stress Positive Eye Lift värd sina priser och utmärkelser den har fått under åren.