Misstagen dom flesta gör där hemma

Att trivas i sitt hem beror på många faktorer som hur det är möblerat, hur mycket saker man äger och hur pass rent man håller det. Trehundra hushåll om dagen inser att städning är något som är obligatoriskt för trevnaden.

Det är inte trevligt att komma hem från jobbet och inse att bostaden luktar sopor för att man lämnat pizzakartongerna framme sedan gårdagen.
Det finns städfirmor Stockholm som har specialiserat sig på denna problematiken och som erbjuder hemstädning Täby och andra ställen runtom Stockholm. Att få hjälp med hemstädning Danderyd är inte så himla dyrt eftersom man automatiskt utnyttjar Rut-avdraget. Det innebär att man får dra av hjälpen man har hemma på skatten. Dom flesta städfirmorna har redan räknat av vad det kommer att kosta i deras prislistor.

Att får städning hemma innebär att det dammtorkas, moppas och dammsugas i hela bostaden. Kök och toaletter skrubbas och torkas av.
Eventuell disk sätts in i diskmaskinen och vissa bolag kan man även få skjortor strykta.

Man kan själv välja hur ofta hjälpen ska komma och hur lång tid det tar beror på hur stor bostad man har. Man räknar ungefär två timmars arbete på en 140 kvadratmeters villa om städningen är upprätthållen var 14e dag.