Laga din mobil

När en smart telefon går sönder infinner sig ofta en känsla av hjälplöshet. Har du liksom många andra lagret massor med viktig information i telefonen så blir det nervöst. Nu finns det emellertid hjälp att få, åtminstone om du bor i Malmö eller där omkring. Visst går det att reparera iPhone och fixa till den så att den nästan blir som ny igen.

Vad kostar det?

Med tanke på vad en ny iPhone eller Samsung mobil kostar är det lätt att tro att reparationerna ska vara jättedyra. Så behöver det inte vara, du kan gå in på lagamobilen.se. Där kommer du att upptäcka att det är ekonomiskt mycket för delaktigt att reparera din telefon istället för att köpa en ny.

Byta glas på din iPhone

De vanligaste reparationerna är att glaset på displayen är trasigt. Hos lagamobilen.se i Malmö har du möjlighet att välja om du vill ha originalglas eller om du kan tänka dig ett lite billigare tredjepartsglas. Det skiljer en hel del i pris och ofta är tredjepartsalternativet lika bra, åtminstone på en lite äldre iPhone. Du kan söka på byta glas iPhone.

Andra byten och reparationer

Om du på samma sätt söker på byta batteri iPhone så kommer du säkert att bli glad då du ser att dufaktiskt inte är jättedyrt. Det finns många fler komponenter som du kan få hjälp med hos lagamobilen. Det kan vara hemknappen eller en högtalare som har lagt av, men allt det där går att fixa.

Snabba puckar – lätt att nå

Du behöver inte vara rädd för lång leveranstid då det gäller att reparera iPhone. Hos laga mobilen i Malmö lovar de leverans på en timme. Laga mobilen finns på två ställen i Malmö, dels vid Gustav Adolfs torg och i köpcentret Mobilia. De är även en räddare i nöden, då de även lagar iPad.