Vårdande produkter för lockigt hår

Letar du efter produkter som faktiskt stärker och är skonsamma mot ditt lockiga hår? Då har du kommit helt rätt. I det här inlägget kommer vi lyfta fram några hårvårdsprodukter som kommer göra succé för ditt hår! Kanske hittar du några nya favoriter 🙂

  • Sidenörngott är ett bra komplement till din hårvårdsrutin, när du vill vårda håret även under natten. Med ett örngott i siden minskar du friss och slitage på både hud och hår. Vid användning av örngott i siden minskas friktion som kan leda till att håret bryts av och trasslas ihop eller knyter sig. Siden är ett naturmaterial som är skonsamt eftersom det andas, håller dig sval och hjälper till att bibehålla fukt i håret. Dessutom är sidenörngotten lyxiga i sitt utseende, vilket bara är ett plus i kanten.
  • Olaplex no 3 Hair Perfector är en hårvårdsbehandling som ett komplement till din vanliga hårvårdsrutin. Det är alltså inte en traditionell hårinpackning som ersätter din nuvarande inpackning utan istället läggs till i din rutin. Produkten stärker håret på djupet och fungerar på alla hårtyper, speciellt hår som blivit kemiskt behandlat eller utsatt för värmeverktyg. laplex No.3 Hair Perfector används en gång i veckan för bästa resultat och i kombination med våra övriga tips kommer du få ett friskt och hållbart hår som inte slits lika lätt. Testa Olaplex för att se tydliga resultat på ditt hår!
  • Living proof Restore Shampoo är ett vårdande schampo som även finns med ett motsvarande balsam också. Produkten är framtaget för torrt och skadat hår eller för ett hår som har behandlats med kemiska produkter så som blekning. Ett friskare hår får du genom hårvård och det börjar med rengöringen och ett bra schampo och balsam. Produkten kommer även framhäva dina naturliga lockar på ett vackert sätt som ger ett naturligt svall.