Att tänka på vid en flyttstädning

Flyttstädning är tråkigt och det finns nog inget som tar mer tid än en flytt.

När man packar ner hushållsapparater och delar i kartonger så är det en bra ide att torka av allt så man inte tar med sig skit till ett nytt ställe.
Kasta eller skänk gärna saker du inte behöver längre.

Se till att ha dina rengöringsverktyg och rengöringsmedel nära till hands.
Dom allra bästa verktygen du har är en tvättsvamp och en kvast, efter hand som allt flyttas på eller bärs ut så kan man göra en grov städning om du inte förstås tagit hjälp av en städfirma Örnsköldsvik som tar hand om din flyttstädning.

När man städar så är det alltid bäst att börja längst in och uppifrån för annars så blir det lätt att man får göra om städningen på ställen man redan har städat på.
Fönsterputsning kan man göra någon dag innan om man kan det.

Har man städhjälp Örnsköldsvik  som kommer regelbundet till en och städar så har du troligtvis mycket mindre att städa än normalt.

Det bästa sättet att leverera ett riktigt bra resultat av din flyttstädning är att följa en detaljerad checklista och gå efter den.
Men innan man kan börja med att städa så finns det vissa saker man får förbereda innan, det gäller även innan man får hem dom som ska utföra flyttstädning Skellefteå.

Fräscha till väggarna, ta bort krokar, spik och skruvar som lämnar hål efter sig som du använder fint snickerispackel till att dölja hålen med.
Man får ibland tvätta väggarna eller måla lite om det behövs.
Damma och torka av alla ventiler i taket, passa på att ta bort spindelväv i hörnor med

Kasta allt skräp som du sorterat undan, du kan inte städa ett hem som är fyllt med skräp. När du väl börjar med städningen så tar du alltid köket först eftersom det tar längst tid och det är det mest noggranna stället med flest detaljer att ta hänsyn till.