Gör som alla andra.

Har du funderat på att göra något för att fylla ut tiden och göra livet rikare?
Börja snusa nikotinpåsar som många andra redan gör.
Om man redan är rökare eller snusare av vanligt traditionellt snus så har man bara många anledningar till att prova detta underbara bättre alternativ.

Det finns många goda och härliga alternativ när det gäller nikotinpåsar och här kommer några alternativ som du bör prova
Killa Watermelon är ett snus som funnits ett tag på marknaden och som har blivit mångas standardsnus eftersom det har en smak som man inte tröttnar på så lätt.
Eftersom den smaken är så populär så har fler snustillverkare börjat erbjuda snus med smaken av vattenmelon, BLCK Watermelon är ett riktigt gott alternativ som har halva nikotinhalten.

Rökare har ju alltid det problemet att man måste numera alltid gå ut och röka en bit bort och när man ätit en bit mat ute så är det inte så lockande att promenera en bit för sitt nikotin.
En nikotinpåse stoppar man enkelt under läppen och stör inte omgivningen dom små prillorna i dosorna är diskreta och luktar gott.
Många föredrar smaken av en BLCK Blueberry efter maten än en cigarett.

Det finns fördelar även för en snusare av snus med tobak när man byter över till nikotinpåsar, man slipper först och främst missfärgningen av tänderna.
Tobak har en stark färgande egenskap som även gäller för rökning, genom att använda nikotinpåsar så återfår man gradvis sina vitare tänder igen.
Dom flesta spottar ut sin prilla när den börjar rinna men med nikotinpåsar så kan det vara en trevlig upplevelse som smakar bra, man kan alltså ha inne en prilla av tobaksfri snus längre vilket medför en bättre ekonomi.

Vanligtvis så använder en snusare en prilla runt en kvar till en halvtimme när en prilla kan utan problem vara inne i munnen en timme utan att den störs.
Snusare har den fördelen när det är mindre prillor att dom inte syns utåt vilket medför en mer diskretare användning.

Om man som vanesnusare brukar använda lite fler än en prilla åt gången för att få tillfredsställelsen av nikotinet så är det bra att veta att nikotinpåsar finns i starka styrkor.
Vanligtvis så ligger nikotinmängden i en prilla runt 8 mg/g för en standardsnus, nikotinprillor ligger i snitt runt 20 mg/g för att man ska få en snabbare effekt.
Självklart finns det sorter som ligger på den mängden man är van vid och även svagare nere runt 3 mg/g.
Den starkaste prillan hittar du hos några få märken som Pablo som har prillor uppemot 50 mg/g.

Tack vare att nikotinpåsen inte innehåller tobak utan enbart neutrala växtfibrer, tuggummibas, smakämnen och nikotin så experimenteras det friskt med smakerna.
Regelbundet dyker det upp nya smaker på snushyllorna med nya och innovativa smaker.
Vad sägs om en prilla som smakar godis som Lips Strawberry eller en prilla med smaken av Berberis som Pure By Nicton Barberry Extra Strong smakar.

Den vanligaste smaken av nikotinpåsar är trots allt mint där i princip alla tillverkare har något i sitt sortiment som smakar mint.
Det finns vissa tillverkare som Velo som enbart har mintsmak i någon form, där kan man få antingen en vinterstorm i munnen eller söta exotiska smaker med en tydlig mintsmak.
Eftersom nikotinpåsar är så pass populärt så är det inte fel att anta att försäljningen av vanligt snus med tobak kommer att minska och till slut ersättas helt av nikotinpåsar.

Klassiska tillverkare som Swedish Match som ligger bakom många av svenskarnas favoritsmaker på snus har med gett sig in i tillverkningen av nikotinpåsar, först ut är General XR som är en tobaksfri variant av klassikern General Portion.